dimecres, 29 de maig del 2019

HEM ANAT DE COLÒNIES!!!

"ELS CANGURS de 3r  i "ELS INDIS de 4t" hem anat plegats de colònies!

Aquest curs hem anat a la comarca de la Garrotxa, al parc natural de la zona volcànica, per acabar de treballar el projecte de treball d'aquest trimestre: VOLCANS

Dimecres 29 de maig, ens vam trobar ben d'hora ben d'hora a l'escola per carregar l'autocar, enfilar la carretera i arribar a l'hora d'esmorzar a la primera parada de treball: CASTELLFOLLIT DE LA ROCA.
Allà ens esperaven els monitors, que ens van acompanyar aquests dies, i després d'esmorzar en un parc molt bonic del centre, vam passejar-nos pel carrer Gran fins a arribar al mirador. Al llarg del nostre passeig van anar fixant-nos que estàvem envoltats de roques volcàniques, el basalt. Les parets de les cases, els terres, les voreres...
Des del mirador vam observar la gran cinglera de colada de lava i els dos rius que l'envolten: El Turonell i el Fluvià. Vam baixar fins al nivell del riu i vam poder contemplar, des de baix, la paret de columnes de basalt.
Si voleu veure les fotos podeu clicar aquí!

Després vam anar cap a Olot, al parc Nou. Allà vam dinar i vam jugar una bona estona acompanyats d'una colla d'oques que ja ens esperaven per veure si compartíem el dinar!!! Quan va ser l'hora vam entrar al museu i vam poder fer un treball molt interessant sobre volcans i terratrèmols. També   vam poder viure una experiència de terratrèmol! Va ser molt xulo!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada